top of page

Werk beter samen
in je team

Loopt het niet helemaal lekker in je team? Dat kan bijvoorbeeld komen door verschillen in persoonlijkheid, werkstijl of leeftijd. Of doordat je juist een heel jong team hebt. En niet iedereen is natuurlijk communicatief even sterk. Met WerkPlaisier pak je problemen in je team effectief aan. Het werkplezier van mensen verhogen of zorgen dat ze dit weer terugvinden. Dat is wat we bij WerkPlaisier nastreven. Altijd samen met de managers en medewerkers van je organisatie. En vanuit een positieve insteek.

 
Blijvend beter samenwerken

Wat er ook speelt, WerkPlaisier helpt je de samenwerking binnen je team te verbeteren. In gesprek komen én blijven, daar gaat het om. Niet alleen over de inhoud van het werk, maar ook over de manier van samenwerken. Hoe gaan we de klus klaren? Wat is daarvoor nodig? En hoe willen we communiceren?

Resultaatgerichte teamcoaching

We ondersteunen je met een compleet coachingtraject. Van een uitgebreide intake om het doel te bepalen tot constructieve teamsessies, begeleiding van de teammanager en een evaluatie. We maken problemen bespreekbaar en komen samen tot duidelijke afspraken. Zo ontwikkelt je team zich op een gezonde manier verder. En krijgt iedereen weer plezier in het werk!

 

Maak ook kennis met onze opleiding voor de ontwikkeling van je coaching skills.

bottom of page